ششمین همایش کتابداران و اطلاع رسانان سلامت با چهار رونمایی برگزار شد.

۲۱ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۲ کد : ۲۲۴۸۲ خبر
تعداد بازدید:۷۱

ششمین همایش کتابداران و اطلاع رسانان سلامت با رونمایی از دو سامانه ملی ارزیابی کتابخانه‌ها و کتابداران علوم پزشکی و نرم‌افزار یکپارچه مدیریت منابع کتابخانه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و استاندارد کتابخانه های بیمارستانی و اولین نشریه انگلیسی در حوزه کتابداری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

گفتنی است در این رویداد استاندارد ملی کتابخانه‌های بیمارستانی از ماموریت ابلاغ شده معاونت تحقیقات به کلان منطقه 10 آمایشی با محوریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و همینطور اولین نشریه انگلیسی در حوزه کتابداری با عنوان  journal  medical library and information science رونمایی شد.

همچنین سامانه ملی ارزیابی کتابخانه‌ها و کتابداران علوم پزشکی که ماموریت ابلاغ شده معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به کلان منطقه ۲ آمایشی به محوریت دانشگاه علوم پزشکی ارومیه نیز رونمایی شد.
 در پایان نیز نرم‌افزار یکپارچه مدیریت منابع کتابخانه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، ماموریت واگذار شده معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی گلستان رونمایی شد.

نظر شما :